Tässä uusi nopea ja maukas pasta. Ystäväni Dado väitti joskus ettei muista koko reseptiä. Itse uskon vakaasti sen olevan peräisin häneltä. Näin se muisti toimii omituisesti.
Porkkana-kesäkurpitsa-pasta
öljyä paistamiseen
5 porkkanaa
1 kesäkurpitsa
1 GoGreen Ruokaa tai kermaa
2 kynttä valkosipulia
chilirouhetta
suolaa
pippuria
tagliatellea
Suikaloidaan porkkanat ja kesäkurpitsa. Kuullotetaan porkkanoita liedellä. Kun porkkanat ovat jo vähän pehmenneet, lisätään kesäkurpitsa ja valkosipuli. Perään mausteet ja soijakerma (tai kerma) ja annetaan vetäytyä hetki. Lopuksi lisätään sekaan tagliatellet ja sekoitetaan. Tässä reseptissä niksi on ajoittaa porkkanat pehmeiksi mutta hieman rapeiksi silti tekemättä kesäkurpitsasta löllöä. Suolaa tulee myös melkein väkisin laitettua liian vähän.
tiistai 28. elokuuta 2007
Porkkana-kesäkurpitsa-pasta
Lähettänyt Mikko klo 1.57
Tunnisteet: chilirouhe, kerma, kesäkurpitsa, maidoton, pasta, porkkana, tagliatelle, valkosipuli, vegaani, vege
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
1 kommentti:
Tämä resepti on joskus ollut jonku tuore-taggiatelle-paketin kyljessä. Sieltä olen sen aikoinaan bongannut. Nyt googletin reseptiä, koska sitä oli ikävä ja löysin täältä. Kiitos, kyllä oli hyvää!
Lähetä kommentti