torstai 30. elokuuta 2007

Paistettu muna, aurinkokuivattu tomaatti ja punapesto



Punainen pesto säilyy kaapissa vain pari päivää. Lohesta jäi yli puoli purkkia, joka lorahti paistettun munan sekaan. Punapesto tuntui kärähtävän helposti.





Paistettu muna, aurinkokuivattu tomaatti ja punapesto
3 kananmunaa
pari kynttä valkosipulia
kesäkurpitsaa pienehköinä palasina
punasipulin suikaleita
vajaa puoli purkkia punaista pestoa
punaista chiliä
muutama kokonainen aurinkokuivattu tomaatti
tuoretta korianteria






Muistakaahan, että tänään on vika päivä äänestää!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Onneksi olkoon!!! Erinomainen sapuska voitti!

Tusla kirjoitti...

Rutkasti onnea, hieno haastekisavoitto! Nyt jännätään seuraavaa aihetta. :)

Jaana kirjoitti...

Grattis myös Kulinaarimurulandiasta :-) Ja nyt ruokapolkkaava kansa odottaa silmät kiiluen syyskuun ruokahaasteen aihetta...

Mikko kirjoitti...

Vau! Kiitokset kaikille! Voin luvata, että tulossa on erittäin mielenkiintoinen haaste... stay tuned!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Keliakiaviikon kunniaksi kommentti käyttämääsi tunnisteeseen "gluteiiniton". Oikea muoto on "gluteeniton". Kun termi on kunnossa niin gluteenittomia reseptejä etsivä löytää ne helpommin hakukoneilla! Hienoja ruokakuvia sinulla, tulee nälkä katsellessa :)

Mikko kirjoitti...

Kiitos korjauksesta. Täytyy käydä nuo kaikki reseptit läpi.