sunnuntai 26. elokuuta 2007

Lohirulla chilillä ja punaisella pestolla



Kuten Pastanjauhajat totesivat, elokuu on kalakuu. Teema siis jatkuu. Tänään tuli syötyä tällaista äärimmäisen helppoa lohiruokaa.

Lohirulla
500 g lohta
purkki punaista pestoa
chilirouhetta

Lämmitä uuni 225 asteeseen. Poista ruodot ja siivuta lohi. Hyvässä kaupassa kalan saa valmiiksi siivutettuna tiskiltä. Sekoita kulhoon pestoa ja chilirouhetta. Rouhetta saa laittaa yllättävän paljon että maku säilyy. Sivele chilipestoa jokaisen siivun toiselle puolelle ja kääri siivu rullalle.





Asettele valmiit rullat uuninkestävään astiaan. Rullat säilyvät muheampina kun ne ovat pystyssä. Kätevintä on jos johon rullat mahtuvat astiaan juuri ja juuri vierekkäin. Ihan hyviä niistä on kyllä tullut vaakatasossakin.

Ruoka on tietysti maidoton vain jos pestokin on.

(Lähde: Siljan äiti)

Ei kommentteja: