sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Turskaa ruskistetussa voissa kera kapriksen ja persiljan



Ruoka ei ollut poikkeuksellisen hyvää ja nopealla otoksella en saanut turskasta edes kovin kauniin näköistä. Tämä olkoon siis varoitus. Onko kukaan onnistunut tekemään turskasta hyvää?

Turskaa ruskistetussa voissa kera kapriksen ja persiljan
turskafileitä
vehnäjauhoja
reilusti kaprista
persiljaa
sitruunan mehu
70 g voita
suolaa
pippuria


Turska maustetaan suolalla ja pippurilla ja leivitetään kevyesti. Paistetaan nopeasti kuumalla pannulla rasvassa. Kun kalalla on kauniinruskea kuori, siirretään fileet pois pannulta ja madalletaan lämpöä.

Voi heitetään pannulle, annetaan vähän värjääntyä. Sekaan kapris ja persilja, annetaan voin ruskistua. Pannu pois liedeltä ja päälle sitruunamehu. Kaadetaan kastike turskafileiden päälle.





Lähde: Jamie Oliver: Naked Chef

2 kommenttia:

katriina kirjoitti...

Viis turskasta, mutta kuva ON poikkeuksellisen houkutteleva! Näkee kyllä, että olet hartaasti paneutunut ruokakuvaukseen. Syvä ihailuni (kumartaa).

Mikko kirjoitti...

Kiitos :).