sunnuntai 16. syyskuuta 2007

Pavut tomaattikastikkeessa



Pavut tomaattikastikkeessa
2,5 dl tomaattikastiketta
450 g papuja
iso loraus oliiviöljyä
4 kynttä valkosipulia
reilusti timjamia
reilusti suolaa
reilusti pippuria


Kuumenna uuni 170 asteeseen ja kuumenna siellä öljy.

Keitä papuja runsassuolaisessa vedessä neljä minuuttia.

Tiputa valkosipuli kuumaan öljyyn ja heti perään tomaattikastike ja pavut. Tähän tarvitaan tavallista voimakkaamman makuista tomaattikastiketta ja todella runsaasti mausteita. Alkuperäisessä ohjeessa ei ole timjamia ja siitä jäi puuttumaan jotain. Ensi kerralla taidan kokeilla sen tilalla chiliä. En olisi uskonut, kuinka paljon suolaa ja pippuria tähän on pakko laittaa ettei maistu aivan mauttomalta.

Lähde: Accidental Vegetarian

Ei kommentteja: