Tämä resepti syntyi joskus sattumalta kaapissa olleista aineksista.
Makea pähkinäwok
vihanneksia, esim. paprikaa, sipulia, porkkanaa, sokeriherneitä, papuja, mung-pavun ituja tai kesäkurpitsaa
valkosipulia
kuivattua chiliä
pippuria
tuoretta inkivääriä
cashew-pähkinöitä
seesaminsiemenöljyä
soijaöljyä
purkki ananasrenkaita tai paloja
nuudeleita (tässä riisinuudeleita)
loraus thai sweet chili -kastiketta
Paahdetaan cashew-pähkinät pannulla ilman öljyä. Wokataan vihanneksia ja mausteita seesaminsiemenöljyssä. Kun vihannekset ovat kypsiä, sekaan nuudelit ja sekoitetaan. Lisätään ananaspalat, pieni liraus ananasmehua ja thai sweet chili -kastiketta. Annetaan kiehua. Suolataan soijaöljyllä. Cashew-pähkinät heitetään sekaan ennen tarjoilua.
sunnuntai 9. syyskuuta 2007
Makea pähkinäwok
Lähettänyt Mikko klo 20.27
Tunnisteet: cashew, gluteeniton, inkivääri, kesäkurpitsa, mung, paprika, papu, porkkana, pääruoka, seesaminsiemenöljy, sipuli, soijaöljy, sokeriherne, sweet chili, tulinen, vegaani, vege
Tilaa:
Lähetä kommentteja (Atom)
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti