tag:blogger.com,1999:blog-5147859588052801561.post8112396586204258231..comments2022-04-11T01:07:12.326+03:00Comments on Suu auki: Marinoitua puna-ahventa ja oliivipestoa rucola-pedilläMikkohttp://www.blogger.com/profile/05658171198400839473noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5147859588052801561.post-49158088708738429152007-09-16T16:36:00.000+03:002007-09-16T16:36:00.000+03:00"Enhän mä voi TAAS syödä paistettua kalaa sitruuna..."Enhän mä voi TAAS syödä paistettua kalaa sitruunalohkolla, miltä tää näyttäis blogissakin."Mikkohttps://www.blogger.com/profile/05658171198400839473noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5147859588052801561.post-62403125195584819372007-09-16T10:15:00.000+03:002007-09-16T10:15:00.000+03:00Oliivipesto! Mikä löytö. Kerrassaan kyllä fancypan...Oliivipesto! Mikä löytö. Kerrassaan kyllä fancypancyjä kokkailuita sulla :-)Meri, Helsinkihttps://www.blogger.com/profile/09487136520579431658noreply@blogger.com