tag:blogger.com,1999:blog-5147859588052801561.post5359784585585683797..comments2022-04-11T01:07:12.326+03:00Comments on Suu auki: Raikas cous-cousMikkohttp://www.blogger.com/profile/05658171198400839473noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-5147859588052801561.post-5939166454959764422009-11-07T21:07:41.146+02:002009-11-07T21:07:41.146+02:00Asun maassa missä cous-cous ja bulgur ovat monesti...Asun maassa missä cous-cous ja bulgur ovat monesti päivittäisessä ruokapöydässä, täällä molemmat pyöritellään sipulin tms. vihannesten pyörityksen jälkeen pannussa niin että saavat öljyä ja tämän jälkeen vasta lisätään kuuma vesi...tekisikö tämä sen irtonaisuuden? Samalla tyylillä tehdään myös kuohkea pilahvi tosin siinä sitten muutamat hienoudet lisänäAnonymousnoreply@blogger.com